Tekninen Eristys

Teknisellä eristämisellä saavutetaan useita etuja. Siksi eristäminen on kannattava investointi. Laadukas ja hyvin hoidettu eristysjärjestelmä maksaa itsensä takaisin ja tuottaa säästöjä koko elinkaarensa ajan.

Energian säästäminen ja päästöjen vähentäminen 

Kopio adiabatix4     Kallis energia, tarve vähentää polttoaineen kulutusta ja päästöjen vähentäminen, ovat syitä, joiden takia laadukas eristysjärjestelmä on nykyisin tärkeämpi kuin koskaan aiemmin.

 


Prosessien parantaminen
Tarkistamalla eristeiden kunto ja kehittämällä eristysjärjestelmää jatkuvasti saadaan prosessiin vähemmän lämpötilojen vaihteluita. Tällöin prosessin lopputuotteen laatu saadaan toivotun mukaiseksi.

Kopio adiabatix3

 

Turvallisuuden parantaminen

Teollisuuslaitoksen tai aluksen turvallisuudesta huolehtiminen on erittäin tärkeää monesta syystä.

Henkilöstön turvallisuus
- Teollisuuslaitoksen tai aluksen on oltava turvallinen paikka siellä työtään tekeville ja liikkuville ihmisille
Ympäristön turvallisuus
- Ihmisten ja luonnon turvallisuudesta on huolehdittava siten, ettei laitos tai alus aiheuta vakavaa ympäristökatastrofia.
Investoinnin suojaaminen
- Kallis investointi on suojattava onnettomuudelta ja siten vähennettävä taloudellisia riskejä.

Adi-IMS® eristysmoduulijärjestelmä täyttää SOLAS ja ATEX standardien vaatimukset. Adi-IMS®:n patentoitu lukitusjärjestelmä takaa nopean purun ja nopean kasauksen huoltoseisokkien aikana säästäen huomattavasti kustannuksissa. Tuote on myös pitkäaikainen säästäen rahaa ja ympäristöä.

IMS® Eristysmoduulijärjestelmän edut

Adiabatix eristysmoduulijärjestelmä Adi-IMS® on kehitetty kestäväksi ja helppokäyttöiseksi tekniseksi eristeeksi teollisuuden käyttöön.

  • Adi-IMS® on tehdasvalmisteinen eristysmoduulijärjestelmä.

  • Adi-IMS® tuotteet ovat helppoja asentaa ja purkaa esimerkiksi vuosihuollon aikana.

  • Asennukseen ja purkamiseen tarvittava aika on huomattavasti lyhyempi kuin perinteisillä eristystavoilla valmistetuilla tuotteilla.

  • Adi-IMS® tuotteet eivät vaadi erikoisasentajaa tai erikoistyökaluja. Tavallinen kuusiokoloavain on normaalisti ainoa työkalu, jota tarvitset, kun lukitset tai avaat Adi-IMS® eristysmoduulin.

  • Adi-IMS® voidaan varustaa myös erikoislukolla ja – avaimella, jos halutaan, että ainoastaan asiaankuuluva henkilöstö pääsee operoimaan eristekoteloita.

  • Adi-IMS® tuotteiden dokumentointi on kattava.

  • Adi-IMS® tuotteisiin löytyy aina varaosia. Jos olemassa olevaan eristeeseen tarvitsee tehdä muutos, voidaan yksittäinen komponentti korvata uudella.

  • Adi-IMS® on pitkän elinkaarensa ja helpon käytettävyytensä ansiosta erittäin edullinen tekninen eriste.

  • Adi-IMS® on patentoitu laatutuote.

 

Adibox®

Adibox1 iso    

Eristysjärjestelmä moottoreille, pakosarjoille ja polttokennoyksiköille säästää energiaa, työvoimaa ja aikaa.

Adiabatix tarjoaa Adibox ® -tuotteen, joka täyttää eristystarpeet voimalaitoksien pakoputkiin ja laivojen konehuoneisiin. Adibox:ia voidaan käyttää myös teollisissa prosesseissa ja kriittisissä prosessien osissa, joissa tarvitaan korkeaa eristyskykyä.

Adi-XP®

Adi XP    

Eristysmoduulijärjestelmä pakosarjoille.

Adi-XP® on suunniteltu eristämään laivojen moottoriputkistot ja pakosarjaputkistot, joissa lämpötila nousee erittäin korkeaksi. Eristys kestää myös runsasta tärinää. Adi-XP® täyttää SOLAS ja ATEX vaatimukset. Moduulieristys pidentää eristyksen elinkaarta. Huoltotoimissa tuotteen asennukseen, purkamiseen ja jälleenasennukseen ei vaadita erikoistyökaluja eikä erikoistunutta henkilöstöä.

Adi-NG® ja Adi-NGr®

Adiabatix Adi NG2 www3      

Adi-NG® Eristysmoduulijärjestelmät ydinvoimaloihin

Adi-NG® eristysmoduulijärjestelmä on laadukas lämmöneristystuote jolla saavutetaan etuja koko elinkaaren ajan. Ohut ja kevyt eristys yhdistää korkean eristyskyvyn ja kestävän rakenteen. Moduuli on helppo käsitellä ja siten nopea asentaa ja purkaa vuosihuoltojen aikana. Eristystöistä huolehtiva henkilökunta altistuu neljä kertaa suuremmalle annokselle säteilyä muihin ydinvoimalatyöntekijöihin verrattuna. Nopea asennus ja purkaminen säästävät paljon aikaa ja samanaikaisesti vähentävät huoltohenkilökunnan altistusta säteilylle.

 

   

Adi-NGr ® Eristysmoduulijärjestelmät ydinvoimaloihin

Reflektoiva ja kokonaan ohutmetallista valmistettu eristysmoduulijärjestelmä Adi-Ngr ® on myös hyvä valinta ydinvoimaloita. Verrattuna muihin tuotteisiin markkinoilla, Adi-Ngr ® sisältää vain puolet materiaalista muihin verrattuna sekä on paljon ohuempi ja kevyempi vaihtoehto.

Erinomainen eristyskyky yhdistettynä kestävämpään rakenteeseen altistaa työntekijöitä pienemmällä säteilymäärällä, säästää aikaa, tilaa ja materiaaleja.

Adi-Fbox®

Uwira tuotekuvaesimerkki

Roiskesuoja yksittäisiin putkiin.

Adi-Fbox ® tarjoaa putkiin mukautuvan kotelon, joka estää vaarallisten aineiden, kuten happoja tai kuuman öljyn ruiskun henkilökunnan päälle laippojen tai venttiilien rikkoutuessa. Eristys voidaan lisätä Adi-Fbox® -tuotteeseen tarvittaessa.


Adi-SiSu®

iStock 000000758721Small2

Site Survey – Eristys vastaamaan vaatimuksia.

Adiabatix:in Site Surveyn avulla asiakkaat voivat löytää vajavaisuuksia eristyksestä, jotta he voivat vastata SOLAS ja ATEX vaatimuksiin. Adiabatix:in asiantuntijatiimi tutkii ja raportoi lämpötutkan avulla asiakkaan teknistä eristystä. Tekniset parannusehdotukset annetaan jälkikäteen: miten vastata vaatimuksiin ja miten parantaa suorituskykyä.

 

ota yhteytta blue15