Laivateollisuus

Adiabatix valmistaa laivateollisuuteen korkealaatuisia eristystuotteita vaativiin olosuhteisiin. Adiabatix:n tekninen eristys on tarkoitettu vaativiin kohteisiin kuten laivan moottoreiden, pakosarjojen ja turbojen eristykseen. Adi-IMS®-eristystuotteet varmistavat ympäristön ja henkilökunnan turvallisuuden. Adi-IMS® eristysmoduulijärjestelmä on kehitetty äärimmäisiin olosuhteisiin laivateollisuudessa, jossa valtavat voimat, tärinä ja korkea lämpötila luovat haasteita.

Adi-IMS® eristysmoduulijärjestelmä täyttää SOLAS ja ATEX standardien vaatimukset. Adi-IMS®:n patentoitu lukitusjärjestelmä takaa nopean purun ja nopean kasauksen huoltoseisokkien aikana säästäen huomattavasti kustannuksissa. Tuote on myös pitkäaikainen säästäen rahaa ja ympäristöä.

 

Adibox®

Adibox1 iso    

Eristysjärjestelmä moottoreihin, pakosarjoihin ja polttokennoyksiköihin säästää energiaa, työvoimaa ja aikaa.

Adiabatix tarjoaa Adibox ® -tuotteen, joka täyttää eristystarpeet voimalaitoksien pakoputkiin ja laivojen konehuoneisiin. Adibox:ia voidaan käyttää myös teollisissa prosesseissa ja kriittisissä prosessien osissa, joissa tarvitaan korkeaa eristyskykyä.


Adi-XP®

Adi XP    

Eristysmoduulijärjestelmä pakosarjoihin.

Adi-XP® on suunniteltu eristämään laivojen moottoriputkistot ja pakosarjaputkistot, joissa lämpötila nousee erittäin korkeaksi. Eristys kestää myös runsasta tärinää. Adi-XP® täyttää SOLAS ja ATEX vaatimukset. Moduulieristys pidentää eristyksen elinkaarta. Huoltotoimissa tuotteen asennukseen, purkamiseen ja jälleenasennukseen ei vaadita erikoistyökaluja eikä erikoistunutta henkilöstöä.


Adi-Fbox®

Uwira tuotekuvaesimerkki

Roiskesuoja yksittäisiin putkiin.

Adi-Fbox ® tarjoaa putkiin mukautuvan kotelon, joka estää vaarallisten aineiden, kuten happoja tai kuuman öljyn ruiskun henkilökunnan päälle laippojen tai venttiilien rikkoutuessa. Eristys voidaan lisätä Adi-Fbox® -tuotteeseen tarvittaessa.


Adi-SiSu®

iStock 000000758721Small2

Site Survey – Eristys vastaamaan vaatimuksia.

Adiabatix:in Site Surveyn avulla asiakkaat voivat löytää vajavaisuuksia eristyksestä, jotta he voivat vastata SOLAS ja ATEX vaatimuksiin. Adiabatix:in asiantuntijatiimi tutkii ja raportoi lämpötutkan avulla asiakkaan teknistä eristystä. Tekniset parannusehdotukset annetaan jälkikäteen: miten vastata vaatimuksiin ja miten parantaa suorituskykyä.

 

ota yhteytta blue15

 

Adi-IMS® Eristysmoduulijärjestelmän edut

Adiabatix eristysmoduulijärjestelmä Adi-IMS® on kehitetty kestäväksi ja helppokäyttöiseksi tekniseksi eristeeksi teollisuuden käyttöön.

  • Adi-IMS® on tehdasvalmisteinen eristysmoduulijärjestelmä.

  • Adi-IMS® tuotteet ovat helppoja asentaa ja purkaa esimerkiksi vuosihuollon aikana.

  • Asennukseen ja purkamiseen tarvittava aika on huomattavasti lyhyempi kuin perinteisillä eristystavoilla valmistetuilla tuotteilla.

  • Adi-IMS® tuotteet eivät vaadi erikoisasentajaa tai erikoistyökaluja. Tavallinen kuusiokoloavain on normaalisti ainoa työkalu, jota tarvitset, kun lukitset tai avaat Adi-IMS® eristysmoduulin.

  • Adi-IMS® voidaan varustaa myös erikoislukolla ja – avaimella, jos halutaan, että ainoastaan asiaankuuluva henkilöstö pääsee operoimaan eristekoteloita.

  • Adi-IMS® tuotteiden dokumentointi on kattava.

  • Adi-IMS® tuotteisiin löytyy aina varaosia. Jos olemassa olevaan eristeeseen tarvitsee tehdä muutos, voidaan yksittäinen komponentti korvata uudella.

  • Adi-IMS® on pitkän elinkaarensa ja helpon käytettävyytensä ansiosta erittäin edullinen tekninen eriste.

  • Adi-IMS® on patentoitu laatutuote.

» Tekninen eristys