Ydinvoima ja voimalaitos

Adiabatix valmistaa ydinvoimalaitoksiin korkealaatuisia eristystuotteita vaativiin olosuhteisiin. Adiabatix:n tekninen eristys on tarkoitettu vaativiin kohteisiin kuten ydinvoimalaitosten pääventtiilien ja varaventtiilien eristykseen. Adi-IMS®-eristystuotteet varmistavat ympäristön ja henkilökunnan turvallisuuden. Adi-IMS® eristysmoduulijärjestelmä on kehitetty äärimmäisiin olosuhteisiin ydinvoimalaitoksissa.

Adiabatixin eristyksellä säteilymäärää huoltohenkilökuntaan alennetaan merkittävästi, koska patentoitu lukitusjärjestelmä takaa nopean purun ja nopean kasauksen huoltoseisokkien aikana. Samoin myös muissa kustannuksissa tulee säästöä. Tuote on myös pitkäaikainen säästäen rahaa ja ympäristöä.

Adi-NG® ja Adi-NGr®

Adiabatix Adi NG2 www 
 
   

Adi-NG® Eristysmoduulijärjestelmät ydinvoimaloihin

Adi-NG® eristysmoduulijärjestelmä on laadukas lämmöneristystuote jolla saavutetaan etuja koko elinkaaren ajan. Ohut ja kevyt eristys yhdistää korkean eristyskyvyn ja kestävän rakenteen. Moduuli on helppo käsitellä ja siten nopea asentaa ja purkaa vuosihuoltojen aikana. Eristystöistä huolehtiva henkilökunta altistuu neljä kertaa suuremmalle annokselle säteilyä muihin ydinvoimalatyöntekijöihin verrattuna. Nopea asennus ja purkaminen säästävät paljon aikaa ja samanaikaisesti vähentävät huoltohenkilökunnan altistusta säteilylle.

   

Adi-NGr® Eristysmoduulijärjestelmät ydinvoimaloihin

Reflektoiva ja kokonaan ohutmetallista valmistettu eristysmoduulijärjestelmä Adi-Ngr ® on myös hyvä valinta ydinvoimaloita. Verrattuna muihin tuotteisiin markkinoilla, Adi-Ngr ® sisältää vain puolet materiaalista muihin verrattuna sekä on paljon ohuempi ja kevyempi vaihtoehto.

Erinomainen eristyskyky yhdistettynä kestävämpään rakenteeseen altistaa työntekijöitä pienemmällä säteilymäärällä, säästää aikaa, tilaa ja materiaaleja.

 

Adibox®

Adibox1 iso5    

Eristysjärjestelmä moottoreihin, pakosarjoihin ja polttokennoyksiköihin säästää energiaa, työvoimaa ja aikaa.

Adiabatix tarjoaa Adibox ® -tuotteen, joka täyttää eristystarpeet voimalaitoksien pakoputkiin ja laivojen konehuoneisiin. Adibox:ia voidaan käyttää myös teollisissa prosesseissa ja kriittisissä prosessien osissa, joissa tarvitaan korkeaa eristyskykyä.

 

Adi-XP® 

Adi XP3    

Eristysmoduulijärjestelmä pakosarjoihin.

Adi-XP® on suunniteltu eristämään laivojen moottoriputkistot ja pakosarjaputkistot, joissa lämpötila nousee erittäin korkeaksi. Eristys kestää myös runsasta tärinää. Adi-XP® täyttää SOLAS ja ATEX vaatimukset. Moduulieristys pidentää eristyksen elinkaarta. Huoltotoimissa tuotteen asennukseen, purkamiseen ja jälleenasennukseen ei vaadita erikoistyökaluja eikä erikoistunutta henkilöstöä.

 

Adi-Fbox®

Uwira tuotekuvaesimerkki4

Roiskesuoja yksittäisiin putkiin.

Adi-Fbox ® tarjoaa putkiin mukautuvan kotelon, joka estää vaarallisten aineiden, kuten happoja tai kuuman öljyn ruiskun henkilökunnan päälle laippojen tai venttiilien rikkoutuessa. Eristys voidaan lisätä Adi-Fbox® -tuotteeseen tarvittaessa.

 

Adi-SiSu®

iStock 000000758721Small4

Site Survey – Eristys vastaamaan vaatimuksia.

Adiabatix:in Site Surveyn avulla asiakkaat voivat löytää vajavaisuuksia eristyksestä, jotta he voivat vastata SOLAS ja ATEX vaatimuksiin. Adiabatix:in asiantuntijatiimi tutkii ja raportoi lämpötutkan avulla asiakkaan teknistä eristystä. Tekniset parannusehdotukset annetaan jälkikäteen: miten vastata vaatimuksiin ja miten parantaa suorituskykyä.

 

ota yhteytta blue16

Adi-IMS® Eristysmoduulijärjestelmän edut

Adiabatix eristysmoduulijärjestelmä Adi-IMS® on kehitetty kestäväksi ja helppokäyttöiseksi tekniseksi eristeeksi teollisuuden käyttöön.

  • Adi-IMS® on tehdasvalmisteinen eristysmoduulijärjestelmä.

  • Adi-IMS® tuotteet ovat helppoja asentaa ja purkaa esimerkiksi vuosihuollon aikana.

  • Asennukseen ja purkamiseen tarvittava aika on huomattavasti lyhyempi kuin perinteisillä eristystavoilla valmistetuilla tuotteilla.

  • Adi-IMS® tuotteet eivät vaadi erikoisasentajaa tai erikoistyökaluja. Tavallinen kuusiokoloavain on normaalisti ainoa työkalu, jota tarvitset, kun lukitset tai avaat Adi-IMS® eristysmoduulin.

  • Adi-IMS® voidaan varustaa myös erikoislukolla ja – avaimella, jos halutaan, että ainoastaan asiaankuuluva henkilöstö pääsee operoimaan eristekoteloita.

  • Adi-IMS® tuotteiden dokumentointi on kattava.

  • Adi-IMS® tuotteisiin löytyy aina varaosia. Jos olemassa olevaan eristeeseen tarvitsee tehdä muutos, voidaan yksittäinen komponentti korvata uudella.

  • Adi-IMS® on pitkän elinkaarensa ja helpon käytettävyytensä ansiosta erittäin edullinen tekninen eriste.

  • Adi-IMS® on patentoitu laatutuote.

» Tekninen eristys