Toimintatapa - QHSE

Tuotekehityksessämme pyrimme huomioimaan tuotteen koko elinkaaren. Pyrimme ensimmäisenä käyttämään uusimpia tekniikoita sekä materiaaleja, jotka ovat ympäristön kannalta edullisimpia. Tarjoamamme ratkaisut ja palvelut noudattavat lakeja ja asetuksia.

Toimimme vaativissa teollisuuksissa kuten laiva-, ydinvoima-, offshore-, voimalaitosteollisuudessa ja ymmärrämme ja täytämme näiden alojen erikoisvaatimukset.

Meille on tärkeätä estää työtapaturmia ja sairauspoissaoloja. Tarjoamme turvallisen ja terveellisen työympäristön sekä omille työntekijöillemme että yhteistyökumppaneillemme.


Tavoitteet jotka asetamme toiminnallemme:

Turvallisuus - vahva sitoutuminen QHSE:n

Jälijettävyys - Täydellinen dokumentaatio

Nolla virhettä - Jatkuva parantaminen (QHSE)

iStock 000007365706XSmall8

QHSE - Laatu ja ympäristö

iStock 000004826040Large bannerkoko4

Yrityksemme toiminta on ISO 9001 ja ISO 14001-järjestelmien mukaista. Yritys on sitoutunut toimintajärjestelmän jatkuvaan kehittämiseen. Tuotteemme täyttävät SOLAS ja ATEX standardien vaatimukset. Järjestelmämme on myös Achilles Sellihca kvalifioitu.

iStock 000017353215XSmall3     Haluamme saavuttaa jatkuvia parannuksia ja vähentää toimintamme ja tuotteidemme ympäristövaikutuksia. Pyrkimyksenämme on omalta osaltamme olla edelläkävijä ympäristön pilaantumisen ehkäisemisessä. Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusnäkökohtia nostetaan esiin sekä näistä luodaan omat hallinta- ja parannusohjelmansa.

 

ISO 9001     ISO 2