22.11.2022

Osallistumme Pohjanmaan Teollisuus -messuille 23.11.2022!

Adi messu uutinen 3

Osallistumme keskiviikkona 23.11.2022 Mustasaaren Botniahallissa järjestettäville Pohjanmaan Teollisuus -messuille! Löydät Sales Managerimme Matias Wainion osastolta A342. 

Messuilla kuulet lisää edistyksellisistä modulaarisista vaativien kohteiden eristysratkaisuistamme, joita käytetään mm. moottorivalmistuksessa, laivoissa, voimalaitoksissa sekä öljyn- ja kaasuntuotannossa. Erityisesittelyssä messuilla on uusi Adi-SMART®-tuotteemme. Adi-SMART® on maailman ensimmäisiä eristeratkaisuja, joilla kuumien kaasuputkien eristekoteloiden pintalämpötila pysyy jatkuvasti turvallisesti kosketettavalla tasolla.

Tuotteiden esittelyn lisäksi odotamme Pohjanmaan Teollisuus -messuilta uusia kontakteja. Messut kiinnostavat myös rekrytoinnin näkökulmasta – Adiabatix on jatkuvasti kuulolla tekniikasta kiinnostuneista, avoimella mielellä varustetuista henkilöistä.

— Meillä on mahdollista olla mukana vaikka minkälaisissa työtehtävissä. Itse olen myynnissä, mutta pääsen osallistumaan myös tuotekehitykseen ja moneen muuhunkin osa-alueeseen. Työtehtäviä voi löytyä mm. tuotannosta, toimistosta tai suunnittelusta. Koen, että Adiabatixilla on tarjota jokaiselle jotakin. Avoimella mielellä pärjää pitkälle. Kielitaitoa toki on hyvä olla sen verran, että pärjää ulkomailla, jos asennushommat kiinnostavat, Wainio kertoo.

Olit sitten kiinnostunut ainutlaatuisista ratkaisuistamme tai meistä työnantajana, tule käymään! Nähdään osastolla A342.

Lue lisää Adi-SMART®:ista täältä